Claus Wistoft


Borgmesterkandidat

E-mail:

Telefon: 

20165414


Bopæl: Kolind


Om claus:

Jeg er gift med Karin som er folkeskolelærer, og vi har tilsammen 4 børn, hvor den ældste lige om lidt fylder 30 år.

Jeg har været medlem af byrådet siden 1 januar 2010, er nuværende 1 viceborgmester og var borgmester i perioden 2014 – 2018.

Jeg kommer ud af landbrug og den gode andelstanke, hvor man står sammen om fællesskabet og skaber gode resultater.

Det er også min tilgang til kommunen, som jo er både myndighed og servicevirksomhed, som kun leverer den bedst mulige service  borgerne og virksomheder, såfremt byrådet formår at samarbejde bredt og konstruktivt.

Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende i 36 år, og min virksomhed har i dag interesse i fødevareproduktion, fast ejendom og energiproduktion.

Derudover laver jeg en del privat bestyrelsesarbejde, som også giver et godt input til mit politiske arbejde i Syddjurs kommune.

Tre af mine mærkesager:


-  Syddjurs Kommune er i vækst og skal have bedre styr på sin økonomi, som i seneste byrådsperiode har været en gyser,  det kræver et langt mere samarbejdende byråd – det vil jeg som borgmester være garant for.

- Syddjurs Kommune skal som fællesskab levere mest mulig service til borgerne, og som virksomhed være blandt de 10 mest effektive kommuner i Danmark.

- Grøn omstilling og mindre resurseforbrug er et must for fremtiden, og det skal fremadrettet have langt mere fokus i den kommunale drift, anlæg og udvikling.