Else-Marie Høgh

Byrådskandidat

E-mail:

Telefon: 

23964513


Bopæl: Hornslet

Om else-marie:

Jeg er bosat i Hornslet, og er født og opvokset i Karlby. 

Jeg arbejder som finansrådgiver i Djurslands Bank. Min søn Kristian er 29 år og arbejder som el-installatør. Min svigerdatter Sofie er netop færdiguddannet som digital konceptudvikler. 

Jeg har nu været medlem af Syddjurs Byråd siden 2018, og ja jeg vil meget gerne have en ny periode i byrådet. Da jeg stillede op i 2017 var mit første mål at se, hvad der foregår i denne store virksomhed: Syddjurs Kommune. Og jeg må sige: det er utroligt spændende arbejde! 

Og jeg vil meget gerne udnytte den viden, som jeg har tilegnet mig til gavn for DIG, som er borger i Syddjurs Kommune.

Tre af mine mærkesager

Hvis DU stemmer på mig, så vil jeg arbejde for:

-BOSÆTNING:

Vi skal fortsat kunne tiltrække nye borgere til kommunen med attraktive grundpriser, så Syddjurs Kommune kan vokse yderligere. Det er også vigtigt, at vi har gode børnepasningsmuligheder, som vi kan tilbyde børnefamilierne, så de let kan få opfyldt familiens behov for pasning.

-ERHVERV:

Vi skal også kunne tilbyde gode vilkår til erhvervsvirksomhederne i kommunen - og meget gerne tiltrække nye virksomheder hertil. Det giver både gode skatteindtægter og arbejdspladser, så vi ikke ALLE skal pendle på job hverdag.

- KULTUR:

I PUK-udvalget arbejder vi med udvikling af et kulturelt samlingssted i Hornslet sammen med Kom-bi, Hornslet Distriktsråd og byens borgere. Det bliver rigtigt godt at vi også i Hornslet kan få et større kulturelt samlingssted, i tråd med Kulturhotellet, Rønde og Ny Malt, Ebeltoft.