Henriette Qvist Eriksen

Byrådskandidat


E-mail:

Telefon: 

24251757


Bopæl: Hornslet

Om henriette:

Jeg er født og opvokset i Søby. Bor nu i Hornslet sammen med min mand, Søren som er selvstændig automekaniker. Vi har 2 voksne børn som nu næsten er flyttet hjemmefra.

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder  på Steno Diabetes Center Aarhus . Her behandler vi børn, unge og voksne med Diabetes.

Jeg har altid været interesseret i politik. I min ungdom var jeg aktiv i VU og senere sad jeg i bestyrelsen for Venstre i det gamle Rosenholm.  Så kom der en årrække med små børn hvor tiden ikke var der, men det er den som sagt igen nu. Så jeg melder klar ! 

Klar til at være til at gøre hele Syddjurs til en endnu bedre kommune, både for den enkelte, for alle os der bor her men også for dem der ønsker at flytte til kommunen.

Tre af mine mærkesager:

- Børn og Unge: 

Barnet i centrum. Give plads til forskellighed og  skabe det bedste ud fra de betingelser og muligheder vi har. 

Sammen med ungdommen, skabe samlingssteder i nærområdet hvor de har lyst til at være.

- Voksne:

Medinvestere i kulturtilbud for alle i hele kommunen  - både i byerne og på landet.  Vi skal    have et tæt og åben samarbejde med distriktsrådene i hele kommunen så borgerne oplever  at blive hørt og inddraget.

- Seniorer:

En værdig alderdom med den enkelte borger i fokus. Behovet for hjælp og pleje bliver så  individuel og fleksibel som mulig. Mulighed for aktiviteter hvor de ældre selv er medansvarlige.